Hulpverlening en therapie

DE CODEPENDENTIE THERAPEUT

De Codependentie Therapeut, therapie, trainingen en retreats voor gezonde relaties heeft therapeuten in Nederland en Belgie, die goed bekend zijn met codependentie. Sarah Hofman, de oprichtster van De Codependentie Therapeut, geeft een training Relatieverslaving & Codependentie voor ervaringsdeskundige professionals en organiseert retreats in Griekenland waar je leert hoe je je codependentie patronen kunt doorbreken tijdens een ontspannen vakantie.

www.decodependentietherapeut.nl of www.relatieverslaving.com

HET VERDWENEN ZELF

De naam van ‘het Verdwenen Zelf’ slaat op het effect van psychotrauma op slachtoffers naar aanleiding van jarenlange emotionele en psychische mishandeling. Het is de missie van het Verdwenen Zelf om de kennis over deze vormen van mishandeling te vergroten. Bij slachtoffers, zodat zij emotionele en psychische mishandeling herkennen en mogelijkheden zien om te herstellen, maar ook bij professionals, zodat zij slachtoffers kunnen beschermen en effectief kunnen bijstaan in hun herstel.

Het Verdwenen Zelf biedt psycho-educatie voor slachtoffers aan in de vorm van twee boeken van Iris Koops, een interactieve website en diverse workshops: https://verdwenenzelf.org/. Daarnaast bieden zij ook gespecialiseerde, individuele behandeling en coaching door ervaren psychologen en therapeuten. Professionals kunnen hun kennis en inzicht vergroten middels trainingen, lezingen en ander aanbod via: https://professionals.verdwenenzelf.org/.

PRAKTIJK LIEFDESPIJN
Praktijk Liefdespijn biedt coaching, therapie en online hulp bij Codependentie, Relatieverslaving, Verlatingsangst en Bindingsangst.
Concrete hulp en begeleiding vanuit specialistische kennis en ervaringsdeskundigheid.
Voor vrouwen en mannen die zich bewust zijn van de patronen en problemen. Maar tot nu toe nog niet in staat waren het op te lossen.
www.liefdespijn.nl

PSYCHOLOOG IN HOOFDDORP

Jij staat centraal bij Psycholoog in Hoofddorp. De therapeuten van Psycholoog in Hoofddorp hebben allen een groot hart voor hun cliënten. We vinden het belangrijk dat jij je écht gehoord voelt. We volgen jouw tempo waarbij jouw persoonlijke hulpvraag centraal staat in de behandeling. Het is belangrijk om te weten hoe jij je mooiste leven voor je ziet en wij stellen daar dan onze ‘psychologische gereedschapskist’ op af. De behandeling die jij krijgt is dus maatwerk en volledig op jou toegespitst. Uiteraard werken wij met wetenschappelijk bewezen behandelmethoden zoals cognitieve gedragstherapie, hypnotherapie en EMDR. Soms zullen we je vragen om dagelijks te oefenen met nieuwe gedragingen en overtuigingen, zodat je het gewenste resultaat nog sneller zult bereiken. We vinden het belangrijk dat je persoonlijke handvatten krijgt aangereikt om zaken anders te doen, zodat je jouw gewenste pad kunt bewandelen in dit kostbare leven.

https://www.psycholooginhoofddorp.nl/

COUNSELLING CENTER CHANGES

Hulp bij relatieverslaving, liefdesverlaving, codependentie, co-verslaving, verlatingsangst en bindingsangst.

CCC biedt counselling, coaching, innerlijk kind werk, EMDR, retreats op Ibiza en tenerife, online trainingen en opleidingen aan op het gebied van bovenstaande thematiek.

https://www.counsellingcenterchanges.nl/

 

IN BALANS ONLINE

Persoonlijke groei is niet altijd even makkelijk. Soms is het nodig patronen te doorbreken en situaties vanuit een geheel ander perspectief te bekijken om een volgende stap te maken. Leren beklijft het beste door dit op verschillende manieren te doen: zien, horen, lezen, schrijven, sparren en: ervaren!

De online trainingen van InBalansOnline zijn daarom méér dan een online training. Je ontvangt het mooie InBalansAlbum met inspiraties en opdrachten, om te schrijven, mijmeren en te reflecteren. Zo hoef je je kwetsbaarheden niet online te zetten. Uiteindelijk vormt het het album een waardevol naslagwerk over jouw groeiproces.

Je hóeft het niet alleen te doen. Je ontvangt nu en dan een reminder om vol te houden, je kunt de hulp inroepen van InBalansCoaches of je neemt deel aan een workshop of retreat.

https://inbalans.online/